Reglament

REGLAMENT

Volta VIRTUAL al pantà d’Utxesa 

Article 1

Els ajuntaments d’Aitona, Sarroca, Torres de Segre i Xavi Thai organitzen la Volta al pantà d’Utxesa, cursa atlètica virtual a la que hi podran participar totes les persones que ho desitgin, degudament inscrites.

Article 2: Recorregut i distància

Cada participant podrà escollir el seu propi recorregut de 10km o 6,5km per on vulgui. El desnivell acumulat positiu - desnivell acumulat negatiu = aproximadament 0. Aquest recorregut i distància seleccionats, estaran dins dels límits que estableix l'autoritat competent amb motiu de la prevenció de la Covid-19. De la mateixa manera, es prega tenir especial cura amb la distància de seguretat recomanada per Salut

La prova es podrà realitzar des del dia 15 de febrer a les 00:01h fins al 28 de febrer a les 23:59h

Cada corredor/a disposa dels intents que vulgui per realitzar la cursa. Només li comptarà el millor temps de tots els intents finalitzats

Article 3: Terminis d'inscripció i preus

Les inscripcions es podran fer des del dia 15 de febrer del 2021 fins al 28 de febrer del 2021. El preu de la inscripció serà de 4€ que aniran destinats a la gestió del cronometratge, classificacions de la cursa i de la Lliga Ponent Híbrida i solidari amb Oncolliga Comarques de Lleida.

Amb la inscripció teniu un tapacoll d’aquesta edició virtual.

Com el podreu recollir fins el 12 de Març?

Estaran als Ajuntaments d’Aitona de 10:00 a 14:00, Torres de Segre de 10:00 a 12:00  i Sarroca.

A Lleida a la botiga Acustielec a Pça. MªAurèlia Campmany, 4 de 7:00 a 15:00

Sinó teniu l’opció que us l’enviem a casa vostra pagant un euro més a la inscripció.

 

Les inscripcions s'han de fer a través del portal d'Iter5 www.iter5.cat

IMPORTANT: El preu de la inscripció no es retornarà en cap cas, sigui quin sigui el motiu de no participació a la cursa o l'aplaçament de la mateixa per causes majors.

Article 4: Categories

Només hi haurà categories masculina i femenina. No hi ha categories per edats

Article 5: Premis

Tots els que el dia 28 de Febrer de 2021, que seria el dia real què és faria la cursa presencial corrin amb alguna de les samarretes de la volta al pantà d’Utxesa, es facin una fotografia amb ella i la pengin a les xarxes socials Facebook i/o Instagram amb el #voltapantautxesa #bonareaaitona #jordimasipcatalanaoccident sortejarem dos pernils, per una noia i un per un noi.

Si a més us descarregueu i imprimiu el dorsal de la volta https://www.iter5.cat/webroot/files/2021_dorsal_utxesa.pdf entrareu al sorteig d’un lot de productes de vi, embotits,... gràcies a Bon àrea Aitona.  

Curses infantils (P2 a 6e). Tot inscrit i que el dia 28 de febrer es facin una fotografia amb una samarreta curses infantils d'Utxesa, medalla, no cal que surti la imatge del nen/a i la pengin a les xarxes socials Facebook i/o Instagram amb el #voltapantautxesa #comercialitzadoratorresenergia entrarà al sorteig d'una bicicleta.

Article 6: Classificació

NO DONEM RES als guanyadors/es així que no cal que corregueu amb baixada. Jeje. Feu un circuït normal que el dia que sigui presencial es veure realment quins son els temps reals. A mida que aneu acabant la cursa, i de forma automàtica, s'aniran publicat el resultats de l'APP perquè pugueu anar veient la classificació i lloc obtingut

El dia 1 de març, una vegada finalitzat el termini, es faran públics els guanyadors en les diferents categories però no hi haurà cap trofeu, ni reconeixement.

Article 7

DIUMENGE 28 FEBRER

Correu on correu sempre, si us plau, no us desplaceu a Utxesa a fer la cursa el dia 28, si no l’hem fet presencial era per evitar massificacions de gent.

8:30 a 9:50 Recollida de dorsals i bossa del corredor amb el tapacoll. (Virtual cadascú a casa seva)

9:50 a 10 escalfament i motivació abans de la sortida amb el nostre Utxi

10 a 13:00 (o tot el dia)tots a córrer inundant les XXSS Facebook & instagram de camisetes de les edicions passades de la volta al pantà Utxesa i el dorsal. (podeu haver fet les fotografies dies anteriors però publicar-ho el dia 28).

Tots els que les pengeu amb el #voltapantautxesa #bonareaaitona #jordimasipcatalanaoccident sortejarem dos pernils per una noia i un per un noi.

Si a més us descarregueu i imprimiu el dorsal de la volta entrareu al sorteig d’un lot de productes de vi, embotits,... gràcies a Bon àrea Aitona.

Curses infantils (P2 a 6e) . Tot inscrit i que el dia 28 de febrer es facin una fotografia amb una samarreta curses infantils d'Utxesa, medalla, no cal que surti la imatge del nen/a i la pengin a les xarxes socials Facebook i/o Instagram amb el #voltapantautxesa #comercialitzadoratorresenergia entrarà al sorteig d'una bicicleta.

Article 8

Seran desqualificats aquells participants que no segueixin les normes i pautes de l'esdeveniment virtual o els que no cobreixin el recorregut de la prova en la seva totalitat. El control d'arribada dels participants es tancarà a les 24:00h de dia 1 de març de 2021

Article 9

Tots els participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l'acceptació del contingut del present Reglament. L'organització declina qualsevol responsabilitat relativa als corredors que participen en la prova sense haver formalitzat degudament la seva inscripció

Article 10

Tots els corredors renuncien expressament al seu dret d'imatge durant la prova i a tot recurs contra l'organització per la utilització d'aquesta imatge. L'organització podrà autoritzar als mitjans de comunicació a utilitza aquesta imatge mitjançant una acreditació o llicència. Tota comunicació sobre l'esdeveniment o la utilització d'imatges haurà de realitzar-se respectant el nom de l'esdeveniment, de les marques registrades i prèvia autorització de l'organització. L'entitat organitzadora es reserva en exclusivitat el dret sobre la imatge de la prova, així com l'explotació audiovisual i periodística de la competició. Qualsevol projecte mediàtic o publicitari haurà de comptar amb el consentiment de l'organització.

Article 11

En cas que l'organització es vegi obligada, podrà modificar el present reglament. Les modificacions seran degudament comunicades amb antelació al participants

La realització de la inscripció implica el reconeixement i l'acceptació del present reglament

Article 12: DUBTES I PREGUNTES FREQÜENTS

Quina APP he d'utilitzar?

És necessària l'APP RUNLIVE 13/5

Com entro a l'APP?

És necessari que t'hagis inscrit prèviament a la cursa. Després fer el registre amb el correu electrònic i DNI.

Quantes vegades puc entrenar?

Pots entrenar les vegades que vulguis

Puc realitzar la cursa varies vegades?

Pots córrer les vegades que vulguis sempre i quan sigui dins de la franja de dates establerta en el present reglament. A la classificació final es comptarà el millor temps obtingut de tots els intents que has fet

Com publico el meu temps?

Si corres amb el mòbil i l'APP engegada, la publicació de resultats és automàtica. Si optes per córrer sense el mòbil, un cop finalitzada la cursa, podràs publicar el GPX del teu rellotge a través d'aquest enllaç:

publicar GPX 6,5K 

 

https://exercise-upload.copernico.cloud/vii-volta-al-panta-dutxesa-65-km---virtual

 

publicar GPX 10K

https://exercise-upload.copernico.cloud/vii-volta-al-panta-dutxesa-10-km---virtual

 

On puc consultar els resultats?

A la pròpia APP hi trobaràs un enllaç als resultats. Un cop finalitzat el termini de participació, trobaràs la classificació definitiva a la web d'Iter5.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. LA CURSA 

Diumenge 1 de Març de 2020, és una Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. L’edat mínima per poder participar són 16 anys a la de 10km, i a partir de 10 anys poden córrer la de 6,5 km.

La distància és de 10 km i de 6,5 km. El circuït es 70% terra i 30% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al trànsit.


Avís important!! A LES 9:45 quedarà TANCAT L’ACCÉS al transit a 800m abans d’arribar al punt d’informació (si veniu per la carretera de Torres al punt d’informació). Desprès de la sortida dels 6,5 km es tornarà obrir l’accés al transit allà les 10:25.

2. SORTIDA I TANCAMENT DE CURSA 

10:00 Sortida dels 10km de la VIII volta al pantà d'Utxesa FRUITES FONT

10:15 Sortida de cotxets de 6,5km de la VIII volta al pantà d'Utxesa FONT PUERICULTURA

10:20 Sortida dels 6,5km de la VIII volta al pantà d'Utxesa EVENTS CATALUNYA

El tancament de l'arribada és a les 11:30 del matí.

11:30 Començament de les curses infantils COMERCIALITZADORA TORRES ENERGIA 
             Alevins          masculí, femení  (5e 6e)  3 voltes 1200m     11:30 
             Benjamí        masculí, femení  (3e 4t)   2 voltes    800m    11:35
             Pre-benjamí  masculí, femení  (1e 2n)  1volta       400m    11:40  
             P-5     una recta                                                       80m    11:45
             P-4     una recta                                                       70m    11:50
             P-3, 2 una recta                                                       60m    11:55
             NOVA CURSA CURSA DE GATEIG                       10m    11:58

12:00 entrega de trofeus i sorteig de d'un pernil gentilesa BON ÀREA AITONA
 (al club amb més de 10 inscrits) i un pernil gentilesa de CATALANA OCCIDENT (Jordi Masip Escolà agent assegurador) i un smartbox de desconnecta dos dies (gentilesa de CASALA materials per la construcció).

3. TIRADA DE 20 KM PELS QUE FAN LA MARATÓ DE BARCELONA 

Com l'any passat va ser un èxit aquest any tornem a repetir l'experiència. Consisteix en els que estiguin interessats en fer una tirada de 20 km, podeu venir allà les 8:30 a recollir el dorsal i poder fer el recorregut de 10km abans de la cursa (on estareu guiats per unes bicicletes davant i darrera) Sortireu allà les 9h heu de calcular el temps amb que fareu el 10km per arribar abans de les 10h què és la sortida de la cursa. Aquest primer 10km l'organització no es responsable del que pugui passar ja que encara no està tancat al transit heu de vigilar encara que no hi ha transit. Hi haurà aigua als 5km, 10km, 15km i l'arribada.
Tindran que estar inscrits a la cursa.
Heu d'enviar un mail a l'organització dient en que esteu interessats en fer els 20 km cursautxesa@gmail.com

4. CATEGORIES

Les categories als tres primers masculins i femenins es regiran per l’any de naixement anual, i queden establertes de la següent manera.

CURSA DE 10KM
  • General absoluta (Masculina / Femenina)
  • Seniors de 16 a 39 anys.
  • Veterà/na de 40 a 49 anys. 
  • Master de 50 a 100 anys.
  • ATLETA LOCAL (als primers atletes dels municipis d'Utxesa, als primers de Torres de Segre, d'Aitona i de Sarroca de Lleida).
CURSA DE 5KM
  • General absoluta (Masculina / Femenina)
  • Seniors de 12 a 39 anys.
  • Veterà/na de 40 a 49 anys. 
  • Master de 50 a 100 anys.

Tots els corredors han de tenir 16 anys el dia de la cursa per fer la de 10 km. Els menors de 16 anys no estan autoritzats a córrer la cursa de 10 km. Els corredors de 16 i 17 anys han d'estar autoritzats pels pares o tutors que al fer la inscripció ja donen les seves dades i DNI fent vàlid aquesta l'autorització.
A la cursa de 6,5 km poden còrrer menor de 16 anys fins als 10 anys sempre amb l'autorització dels pares o tutors que al fer la inscripció ja donen les seves dades i DNI fent vàlid aquesta l'autorització.


5. TROFEU I ENTREGA D’OBSEQUIS DE LA ZONA

Hi haurà trofeu i obsequis de la zona 2 caixes de fruita un d'Aitona i una de Torres de Segre, Oli de Sarroca i vi Clos Pons, als tres primers de la classificació general i als primers de cada categoria (només trofeu). Per aquesta classificació es farà ús del temps OFICIAL, no del temps real. 

Sortejos d’un pernil (BON ÀREA Aitona) als clubs amb més de 10 participants.

Un pernil gentilesa de CATALANA OCCIDENT (Jordi Masip Escolà agent assegurador) i un smartbox de desconnecta dos dies (gentilesa de CASALA materials per la construcció) entre tots els que us quedeu a l'entrega de premi 

Els obsequis no són acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.

6. INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa www.voltapantautxesa.com o iter5.cat. La inscripció estarà oberta des del dilluns 
7 de Gener 2020, i es tancarà a l’arribar a 500 participants  o el dijous 27 de Febrer 2020 a les 00:00h.

S’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa sinó s’ha arribat al nombre mínim de participants o fins esgotar els dorsals a 20€.

El 7 de Gener serà al preu de 12€. +1€ solidari amb oncolliga lleida total 13€

A partir del 27 de Gener el preu passarà a ser de 14€. Garantim la talla de la samarreta i de mitjons. A partir d'aquesta data ja no optareu al regals dels mitjons. Només pels inscrits abans del 27 de Gener. 
 +1€ solidari amb oncolliga lleida total 15€

A partir del 24
 de Febrer el preu passarà a ser de 15€.  +1€ solidari amb oncolliga lleida total 16€

El dia mateix dia de la cursa 1 de Març serà de 20€. 
 +1€ solidari amb oncolliga lleida total 21€

Tots aquest preus tenen un increment de 2€ amb xip de lloguer.

Tancarem inscripcions a les 500 persones o dijous 27 de Febrer a les 00:00h.

Curses infantils un cost de 3€. Fins a 150 nens. El dia de la cursa a 5€ si no s'arribat als 150 sinó no hi haurà dorsals.

Al omplir el formulari on fiqueu el nom i dni del pare, mare o tutor ja ens serveix com a garantia de que deixeu córrer el vostre fill menor.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal o un xip d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal enviant un e-mail: cursautxesa@gmail.com abans del tancament de les inscripcions. Quan estiguin tancades ja NO es podrà fer canvi de dorsal. Es tindrà que inscriure a incidències.
Si l'organització transcorreguda la cursa, veu per imatge o li diuen que una persona ha corregut per una altra, la persona infractora i la que cedeix el dorsal seran exclosos de per vida a la volta al pantà d'Utxesa al igual que portar el xip d'una altra persona.

En cap cas es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció. 


L'organització si per causes climatològiques molt adverses o que puguin causa un problema al corredor i es tingues que anular la cursa, NO retornarà els diners.  


7.CURSA COTXET FONT PUERICULTURA

Es una cursa de 6,5km i sortirà a les 10:15.

L'organització cedeix 5 cotxets Bugaboo Runner, 2 Thule i un doble Thule (els infants que vagin en aquest cotxets han de tenir de 9 a 36 mesos i/o un màxim de pes de 15Kg.)  
Per qui no tingui cotxet propi per poder córrer gràcies a FONT PUERICULTURA serà enviant un mail a cursautxesa@gmail.com per ordre d'inscripció si hi ha més de set sol·licituds l'organització ja no cedirà més i es tindrà que còrrer amb cotxe propi.
L'organització no es fa responsable si hi ha qualsevol desperfecte o trencament al cotxet propi.


Hi haurà premis de xec regal per gastar a FONT PUERICULTURA pels tres primers de la general femenina i masculina de 30€, 20€ i 10€ respectivament. Per optar al xec regal s'ha de córrer tota l'estona amb el cotxe una persona, si es va alternant amb una altra persona, no serà vàlid.

8. RECOLLIDA DE DORSALS

Al punt d’informació d’Utxesa:

DISSABTE 29 de Febrer de 17:00 a 19:00 

DIUMENGE 1 de Març 8:30h del matí fins les 9:45h. Tant la cursa de 10km, com la de 6,5km. Cursa de cotxet recollireu dorsal a incidències

Curses infantils DIUMENGE 1 de Març de 10:00 a 11:15

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal. 

El dorsal s’ha de portar al pit, en lloc visible, sense doblegar ni ocultar la publicitat. En cas contrari es podrà desqualificar al corredor.

El xip haurà de estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 10€ al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

9. RECORREGUT

La sortida de la cursa serà al punt d’informació d’Utxesa.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a la organització.

10. AVITUALLAMENTS 

Hi haurà 1 punt d’avituallament d’aigua al km 5 i a l’arribada aigua, isotònic, cervesa, vi i beguda amb gas. Hi haurà esmorzar popular i degustació de productes de la zona.

La organització disposarà d’assistència sanitària fixa al punt d’arribada i dos bicicletes pel circuït durant la cursa.

11. SERVEIS ESPECIALS

Tindrem servei de monitors per a nens/es mentre els pares corrin tindrem una persona encarregada de fer jugar als nens/es.

Pintacares, jocs de cucanyes amb monitors, inflables,....

Hi haurà servei de guarda-roba i guarda claus a la punt d’informació d’Utxesa.


També hi haurà servei de llebres, per a 40', 45’, 50’ i 55’.


12. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa per un import de 50€ que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa.

13. DRET D'ADMISSIÓ

No es pot còrrer amb gos. Tot aquell que ho faci serà exclòs del circuït i no se'l deixarà còrrer.

Tot atleta que hagi estat sancionat per dopatge o estigui en procés d'investigació, no podrà participar-hi.


Tot club que algun dels seus membres així estat sancionat o estigui en procés d'investigació, la persona podrà còrrer però no amb el nom del club.


14. IMATGE 

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa. Igual que les imatges de les curses infantils.

15. SALUT

El corredor a l'omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i en concret, per córrer 10km o 6,5km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.

16. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

No hay comentarios:

Publicar un comentario