Reglament

REGLAMENT

1. LA CURSA 

Diumenge 25 de Febrer de 2024, és una Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. L’edat mínima per poder participar són 16 anys a la de 10km, i a partir de 12 anys poden córrer la de 6,5 km.

La distància és de 10 km i de 6,5 km. El circuït es 70% terra i 30% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al trànsit.

Es una cursa de córrer, no es pot caminar, qui camini se li retirarà el dorsal i podrà seguir caminant però sota la seva responsabilitat. No es pot córrer amb gossos.

Avís important!! A LES 9:40 quedarà TANCAT L’ACCÉS al transit a 800m abans d’arribar al punt d’informació (si veniu per la carretera de Torres al punt d’informació). Desprès de la sortida dels 10 km es tornarà obrir l’accés al transit allà les 10:10.

 2. SORTIDA I TANCAMENT DE CURSA 


9:50 
Sortida dels 6,5km de la volta al pantà d'Utxesa
 

10:00 Sortida dels 10km i caminadors 6,5km de la volta al pantà d'Utxesa FRUITES FONT

11:30 El tancament de les curses i la caminada.

11:30 Entrega de trofeus  i un pernil gentilesa BON ÀREA AITONA (al club amb més arribats) 

12:00 Començament de les curses infantils COMERCIALITZADORA TORRES ENERGIA 

            P-3, 2 una recta                                                        60m      12:00 

            P-4     una recta                                                        70m      12:05

            P-5     una recta                                                        80m       12:10  

            Pre-benjamí  masculí, femení  (1e 2n)  1volta       400m       12:15

            Benjamí        masculí, femení  (3e 4t)   2 voltes    800m       12:20

            Alevins          masculí, femení  (5e 6e)  3 voltes 1200m       12:25

              

3. CATEGORIES

Les categories als tres primers masculins i femenins es regiran per l’any de naixement anual, i queden establertes de la següent manera.

CURSA DE 10KM

  • General absoluta (Masculina / Femenina)
  • Sèniors de 16 a 39 anys.
  • Veterà/na de 40 a 49 anys. 
  • Màster de 50 a 100 anys.
  • ATLETA LOCAL (als primers atletes empadronats dels municipis d'Utxesa, als primers de Torres de Segre, d'Aitona i de Sarroca de Lleida).
CURSA DE 5KM
  • General absoluta (Masculina / Femenina)
  • Sèniors de 12 a 39 anys.
  • Veterà/na de 40 a 49 anys. 
  • Màster de 50 a 100 anys.

Tots els corredors han de tenir 16 anys el dia de la cursa per fer la de 10 km. Els menors de 16 anys no estan autoritzats a córrer la cursa de 10 km. Els corredors de 16 i 17 anys han d'estar autoritzats pels pares o tutors que al fer la inscripció ja donen les seves dades i DNI fent vàlid aquesta l'autorització.
A la cursa de 6,5 km poden córrer menor de 16 anys fins als 10 anys sempre amb l'autorització dels pares o tutors que al fer la inscripció ja donen les seves dades i DNI fent vàlid aquesta l'autorització.


4. TROFEU I ENTREGA D’OBSEQUIS DE LA ZONA

Hi haurà trofeu i obsequis de la zona una caixa de fruita un d'Aitona i una de Torres de Segre, Oli de Sarroca, als tres primers de la classificació general i als primers de cada categoria (només trofeu). Per aquesta classificació es farà ús del temps OFICIAL, no del temps real. 

Un pernil (BON ÀREA Aitona) al club amb més arribats a meta.

Els obsequis no són acumulatius. Sempre es donarà el de més importància.

5. INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa www.voltapantautxesa.comhttps://xtsportevents.com/ o  iter5.cat.

La inscripció estarà oberta des del dilluns 8 de Gener 2024, i es tancarà a l’arribar a 600 participants (400 atletes i 200 caminadors/es)  o el dijous 22 de Febrer 2024 a les 14:00h.

S’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa sinó s’ha arribat al nombre mínim de participants o fins esgotar els dorsals a 20€.

El 8 de Gener serà al preu de 12€. +1€ solidari amb oncolliga Lleida total 13€

A partir del 22 de Gener el preu passarà a ser de 14€. 
+1€ solidari amb oncolliga Lleida total 15€
Garantim la talla de la samarreta fins aquesta data.  

A partir del 19 de Febrer el preu passarà a ser de 15€.  +1€ solidari amb oncolliga Lleida total 16€

El dia mateix dia de la cursa ( només se queden dorsal) 25 de Febrer  serà de 20€. 
 +1€ solidari amb oncolliga Lleida total 21€

Tots aquest preus tenen un increment de 2€ amb xip de lloguer.

Tancarem inscripcions a les 600 persones 
(400 atletes i 200 caminadors/es)  o dijous 22 de Febrer a les 14:00h.

Curses infantils un cost de 2€ + 1€ Asociación Neuroblastoma por Leire. Fins a 150 nens 
o dijous 22 de Febrer a les 14:00h.El dia de la cursa a 5€ si no s'arriba als 150 sinó no hi haurà dorsals.

Al omplir el formulari on fiqueu el nom i DNI del pare, mare o tutor ja ens serveix de firma com a garantia de que deixeu córrer el vostre fill menor.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal o un xip d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal enviant un e-mail: cursautxesa@gmail.com abans del tancament de les inscripcions. Quan estiguin tancades ja NO es podrà fer canvi de dorsal. Es tindrà que inscriure a incidències.
Si l'organització transcorreguda la cursa, veu per imatge o li diuen que una persona ha corregut per una altra, la persona infractora i la que cedeix el dorsal seran exclosos de per vida a la volta al pantà d'Utxesa al igual que portar el xip d'una altra persona.

En cap cas es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció. 


L'organització si per causes climatològiques molt adverses o que puguin causa un problema al corredor i es tingues que anular la cursa, NO retornarà els diners.  

6. RECOLLIDA DE DORSALS

Al punt d’informació d’Utxesa:

DISSABTE 24 de Febrer de 16:00 a 18:00 

DIUMENGE 25 de Febrer 8:30h del matí fins les 9:45h. Tant la cursa de 10km, com la de 6,5km. 

Curses infantils DIUMENGE 25 de Febrer de 10:15 a 11:45

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal. 

El dorsal s’ha de portar al pit, en lloc visible, sense doblegar ni ocultar la publicitat. En cas contrari es podrà desqualificar al corredor.

El xip haurà de estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 10€ al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

7. RECORREGUT

La sortida de la cursa serà al punt d’informació d’Utxesa.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

El recorregut està fixat a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a la organització.

8. AVITUALLAMENTS 

Hi haurà 1 punt d’avituallament d’aigua al km 5 i a l’arribada aigua, suc ecològic de poma i pera, cervesa. Hi haurà esmorzar entrepà de llonganissa i degustació de productes de la zona.

La organització disposarà d’assistència sanitària fixa al punt d’arribada.

9. SERVEIS ESPECIALS

Hi haurà servei de guarda-roba, guarda claus i guarda bicicletes a la punt d’informació d’Utxesa.

També hi haurà servei de llebres, per a 40', 45’, 50’ i 55’.

Servei de fisioteràpia.

Qui vulgui el lloguer d'un cotxet per poder córrer la cursa amb el seu fill petit pot demanar-ho una setmana abans de la cursa. 

10. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa per un import de 50€ que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa.

11. DRET D'ADMISSIÓ

No podeu portar gos. Ja sigui per córrer o caminar.

Tot atleta que hagi estat sancionat per dopatge o estigui en procés d'investigació, no podrà participar-hi.


Tot club que algun dels seus membres així estat sancionat o estigui en procés d'investigació, la persona podrà córrer però no amb el nom del club.


12. IMATGE 

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa. Igual que les imatges de les curses infantils.

13. SALUT

El corredor a l'omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i en concret, per córrer 10km o 6,5km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.

14. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

15.DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de XT SPORT EVENTS, NIF: 47678911A. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a xtsportevents@gmail.comNo hay comentarios:

Publicar un comentario