Noticies

Que trobareu a la cursa?Diumenge 24 de Febrer de 2019

Avís important!! A LES 9:45 quedarà TANCAT L’ACCÉS al transit a 800m abans d’arribar al punt d’informació (si veniu per la carretera de Torres al punt d’informació). Desprès de la sortida dels 6,5 km es tornarà obrir l’accés al transit allà les 10:25.

L’entrega de dorsals serà dissabte a la tarde de 18h a 20h i diumenge a partir de les 8:30 perquè pugueu arribar amb temps. Aquest any amb la novetat dels dorsals els donarem a fora i la bossa del corredor a dins al punt d’informació. Habilitarem un Bar per la vostra comoditat. Aquests any tindrem 4 WC exteriors.

10:00 donarem la sortida de 10km de la V volta al pantà d'Utxesa Fruites Font
10:15 donarem la sortida de curse de cotxets 6,5km de la V volta al pantà d'Utxesa  Font Puericultura

10:20 donarem la sortida de 6,5km. de la V volta al pantà d'Utxesa Events Catalunya

11:30h Tancament de la cursa

11:30h Començament de les curses 
infantils Comercialitzadora Torres Energia 
             Alevins          masculí, femení  (5e 6e)  3 voltes 1200m     11:30 
             Benjamí        masculí, femení  (3e 4t)   2 voltes    800m    11:35
             Pre-benjamí  masculí, femení  (1e 2n)  1volta       400m    11:40  
             P-5     una recta                                                       80m    11:45
             P-4     una recta                                                       70m    11:50
             P-3, 2 una recta                                                       60m    11:55A les 12:00 entrega de premis (categories consultar reglament) i sortejos d’un pernil (Bon Àrea Aitona) i un màgnum de Vi Alges de Clos Pons entre tots els que us quedeu a l’entrega de premi i un altre pernil (Alimentació Farràs) als clubs amb més de 10 participants.
També un dinar al Restaurant Lola per la millor disfressa individual i col·lectiva, així que podeu venir disfressats!!!
També donarem més premis (Sherco, circuit d’Alcarràs, restaurant 1900, New Class) que trobareu els guanyadors penjats a l’acabar la cursa on fiquem les classificacions. 
Una zona de carpes on els col·laborador exposaran els seus productes.

A l'arribada de la cursa no us faltarà de res: aigua, beguda isotònica, begudes amb gas, vi o cervesa i un bon esmorzar amb fruita i un bon entrepà de llonganissa de la carnisseria BURGUES de Lleida al c/ Dr.Fleming, tindrem pa per celíacs, fruits secs i menjar per els vegetarians.  OBSEQUIS D'AQUEST ANY 2016:

la vostra talla us la garantim tots els apuntats fins el 8 de FEBRER Vídeo resum de la I Volta al Pantà d'Utxesa

https://www.youtube.com/watch?v=fv_WeTlfDyw


Vídeo promocional de la cursa
Que és el Concorci d'Utxesa??
El 13 de gener de 2009, Torres de Segre, Aitona i Sarroca de Lleida van crear el Consorci d'Utxesa Amb la finalitat de la Protecció, gestió i el Desenvolupament sostenible de l'Espai d' interès Natural, de 642 hectàrees (515 ha, corresponen a Torres; 55ha ​​a Aitona i 72ha a Sarroca), reconegut com la zona Humida Més Important de la Catalunya interior.

     
Breu resum de la zona d'Utxesa:

El 14 de desembre de 1992 Utxesa, va ser Declarat per la Generalitat de Catalunya com Espai d'interès Natural Dins el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) de Catalunya. L'EIN d'Utxesa forma part dels Tèrmits municipals de Torres de Segre, Aitona i Sarroca de Lleida. Està constituit Pels embassaments d'Utxesa-Secà, Ximo i Burgebut ia a a els Seves respectives Qüestió com a zona Humida; i Pels Relleus tabulars del Tossal de Carrassumada ia aa a els Tossals de Sunyer com a Secans i zones d'erms.

El Camí Natural del Riu Segre i Utxesa és va crear l'any 2004 gràcies a una subvenció Dins el Programa d'Camins Naturals del Ministeri de Medi Ambient. Aquest camí, que serà inaugurat al 2005, està CONDICIONAT AMB Diferents observatoris i Miradors, Raons de Descans, 1 Punt d'Informació, etc. I actualment rep gener elevat nom de Visitants. El conveni de col · laboració Supramunicipal és un document licitant Pels alcaldes dels Ajuntaments de Torres de Segre i Aitona Amb la voluntat d'aconseguir la titularitat i / o Cessió dels edificis restaurats restaurats restaurats restaurats l'antic Campament de FECSA, Fins al Moment Propietat d 'ENDESA GENERACIÓ.

El punt culminant és la signatura del Consorci d'Utxesa per part dels alcaldes dels Ajuntaments implicats Torres de Segre, Aitona i Sarroca de Lleida per tal de gestionar, conservar, Millorar i difondre aquest espai natural, Presentat oficialment avui.

Objectius i finalitats

Els Principals Objectius del Consorci d'Utxesa s'emmarcaran Dins Els Grans Eixos Següents:

a) Protecció, gestió i Millora del patrimoni natural d'Utxesa, a Tots els Seus Aspectes, de fauna, flora, paisatge, educatiu, oci, Esbarjo, Desenvolupament Econòmic etc. entre Conselleria.

b) Desenvolupament local que millori aa a els condicions de vida de la Població dels Voltants de l'espai.

c) Ordenació dels usos de lleure, investigació etc.

d) Foment de l'educació ambiental i la recerca científica.

El Consorci, per a la consecució de les Seves finalitats, realitzarà aa a els Següents Funcions:

a) Estudiar, projectar i impulsar a els iniciatives necessaries per al Coneixement de l'EIN d'Utxesa, i la Seva conservació i preservació.

b) realitzar estudis, informes, anàlisis i Propostes Relatives a la planificació, a l'Ús ia la gestió del territori i dels recursos de l'espai d'Utxesa.

c) Proporcionar Assessorament il 'ajuda necessària ALS ENS integrats al Consorci.

d) Vetllar per la conservació, Manteniment, defensa i Millora dels Valors de fauna, flora, paisatgístics, arqueològics etc. de l'Espai d'Utxesa.

e) realitzar, contractar o fiscalitzar obris i Actuacions promogudes paper Consorci, a Tot el que faci referència a l'EIN d'Utxesa.

f) Crear un fons d'informació en el Seu Àmbit d'interès i posar-ho a DISPOSICIÓ d'Tots els estudiosos, investigadors, i públic en general interessat a Tot el relacionat a l'EIN d'Utxesa i la Seva Riquesa natural .

g) Impulsar la recerca i investigació de TOT el que et a veure AMB l'ecosistema d'Utxesa.

h) Fomentar i recolzar publicacions, estudis, Investigacions, trobades, congressos, locals, autonòmics, Nacionals i Internacionals entre estudiosos i investigadors de la natura i el medi ambient.

i) Actuar com a B DADES de Representació dels ENS del Consorci, a Tot el que faci referència a l'EIN d'Utxesa.

j) Impulsar l'actuació coordinada de les Administracions Públiques a l'Àmbit de l'EIN d'Utxesa i assumir aa a els Competències que aquestes puguin delegar al Consorci.

No hay comentarios:

Publicar un comentario