Noticies

Que trobareu a la cursa?Diumenge 26 de Febrer de 2023

Avís important!! A LES 9:40 quedarà TANCAT L’ACCÉS al transit a 800m abans d’arribar al punt d’informació (si veniu per la carretera de Torres al punt d’informació). Desprès de la sortida es tornarà obrir l’accés al transit sobre les 10:10.

L’entrega de dorsals serà dissabte a la tarda de 17h a 19h i diumenge a partir de les 8:30 perquè pugueu arribar amb temps. Aquest any, igual que l'any passat, els dorsals i la bossa del corredor ho donarem a fora en una de les naus anexes al Punt d'Informació. Habilitarem un Bar per la vostra comoditat. Aquest any també disposarem de 4 WC exteriors..

A les 9:50 volta al pantà d'Utxesa 

A les 10:00 d Volta al Pantà d'Utxesa Fruites font 10km.i caminata 6,5km

A les 11:30 Tancament de la cursa

A les 11:30 entrega de premis (categories consultar reglament) i sortejos entre tots els que us quedeu a l’entrega de premis.

A les 12:00h Començament de les curses 
infantils. Comercialitzadora Torres Energia 
             Alevins          masculí, femení  (5e 6e)  3 voltes 1200m     12:00 
             Benjamí        masculí, femení  (3e 4t)   2 voltes    800m    12:05
             Pre-benjamí  masculí, femení  (1e 2n)  1volta       400m    12:10  
             P-5     una recta                                                       80m    12:15
             P-4     una recta                                                       70m    12:17
             P-3, 2 una recta                                                       60m    12:20El 9 de Gener serà al preu de 12€. +1€ solidari amb oncolliga lleida total 13€

A partir del 20 de Gener el preu passarà a ser de 14€. 
+1€ solidari amb oncolliga lleida total 15€
Garantim la talla de la samarreta fins aquesta data.  

A partir del 20 de Febrer el preu passarà a ser de 15€.  +1€ solidari amb oncolliga lleida total 16€

El dia mateix dia de la cursa ( només se queden dorsal) 26 de Febrer  serà de 20€. 
 +1€ solidari amb oncolliga lleida total 21€

Tots aquest preus tenen un increment de 2€ amb xip de lloguer.

Tancarem inscripcions a les 600 persones 
(400 atletes i 200 caminadors/es)  o dijous 23 de Febrer a les 14:00h.

Curses infantils un cost de 2€ + 1€ Asociación Neuroblastoma por Leire. Fins a 150 nens 
o dijous 23 de Febrer a les 14:00h.El dia de la cursa a 5€ si no s'arribat als 150 sinó no hi haurà dorsals.


INSCRIU-TE AQUÍ

Vídeo promocional de la cursa
Que és el Concorci d'Utxesa??
El 13 de gener de 2009, Torres de Segre, Aitona i Sarroca de Lleida van crear el Consorci d'Utxesa Amb la finalitat de la Protecció, gestió i el Desenvolupament sostenible de l'Espai d' interès Natural, de 642 hectàrees (515 ha, corresponen a Torres; 55ha ​​a Aitona i 72ha a Sarroca), reconegut com la zona Humida Més Important de la Catalunya interior.

     
Breu resum de la zona d'Utxesa:

El 14 de desembre de 1992 Utxesa, va ser Declarat per la Generalitat de Catalunya com Espai d'interès Natural Dins el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) de Catalunya. L'EIN d'Utxesa forma part dels Tèrmits municipals de Torres de Segre, Aitona i Sarroca de Lleida. Està constituit Pels embassaments d'Utxesa-Secà, Ximo i Burgebut ia a a els Seves respectives Qüestió com a zona Humida; i Pels Relleus tabulars del Tossal de Carrassumada ia aa a els Tossals de Sunyer com a Secans i zones d'erms.

El Camí Natural del Riu Segre i Utxesa és va crear l'any 2004 gràcies a una subvenció Dins el Programa d'Camins Naturals del Ministeri de Medi Ambient. Aquest camí, que serà inaugurat al 2005, està CONDICIONAT AMB Diferents observatoris i Miradors, Raons de Descans, 1 Punt d'Informació, etc. I actualment rep gener elevat nom de Visitants. El conveni de col · laboració Supramunicipal és un document licitant Pels alcaldes dels Ajuntaments de Torres de Segre i Aitona Amb la voluntat d'aconseguir la titularitat i / o Cessió dels edificis restaurats restaurats restaurats restaurats l'antic Campament de FECSA, Fins al Moment Propietat d 'ENDESA GENERACIÓ.

El punt culminant és la signatura del Consorci d'Utxesa per part dels alcaldes dels Ajuntaments implicats Torres de Segre, Aitona i Sarroca de Lleida per tal de gestionar, conservar, Millorar i difondre aquest espai natural, Presentat oficialment avui.

Objectius i finalitats

Els Principals Objectius del Consorci d'Utxesa s'emmarcaran Dins Els Grans Eixos Següents:

a) Protecció, gestió i Millora del patrimoni natural d'Utxesa, a Tots els Seus Aspectes, de fauna, flora, paisatge, educatiu, oci, Esbarjo, Desenvolupament Econòmic etc. entre Conselleria.

b) Desenvolupament local que millori aa a els condicions de vida de la Població dels Voltants de l'espai.

c) Ordenació dels usos de lleure, investigació etc.

d) Foment de l'educació ambiental i la recerca científica.

El Consorci, per a la consecució de les Seves finalitats, realitzarà aa a els Següents Funcions:

a) Estudiar, projectar i impulsar a els iniciatives necessaries per al Coneixement de l'EIN d'Utxesa, i la Seva conservació i preservació.

b) realitzar estudis, informes, anàlisis i Propostes Relatives a la planificació, a l'Ús ia la gestió del territori i dels recursos de l'espai d'Utxesa.

c) Proporcionar Assessorament il 'ajuda necessària ALS ENS integrats al Consorci.

d) Vetllar per la conservació, Manteniment, defensa i Millora dels Valors de fauna, flora, paisatgístics, arqueològics etc. de l'Espai d'Utxesa.

e) realitzar, contractar o fiscalitzar obris i Actuacions promogudes paper Consorci, a Tot el que faci referència a l'EIN d'Utxesa.

f) Crear un fons d'informació en el Seu Àmbit d'interès i posar-ho a DISPOSICIÓ d'Tots els estudiosos, investigadors, i públic en general interessat a Tot el relacionat a l'EIN d'Utxesa i la Seva Riquesa natural .

g) Impulsar la recerca i investigació de TOT el que et a veure AMB l'ecosistema d'Utxesa.

h) Fomentar i recolzar publicacions, estudis, Investigacions, trobades, congressos, locals, autonòmics, Nacionals i Internacionals entre estudiosos i investigadors de la natura i el medi ambient.

i) Actuar com a B DADES de Representació dels ENS del Consorci, a Tot el que faci referència a l'EIN d'Utxesa.

j) Impulsar l'actuació coordinada de les Administracions Públiques a l'Àmbit de l'EIN d'Utxesa i assumir aa a els Competències que aquestes puguin delegar al Consorci.

No hay comentarios:

Publicar un comentario